Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt abból az alkalomból, hogy felkereste a honlapunkat.

A Progeo 2014-ben alakult földmérő vállalkozás, melynek célja a hagyományos geodéziai munkák szakszerű végzésén túl a korszerű technológiákkal való kísérletezés, fejlesztési tevékenység.

Répás Zoltán vagyok, a vállalkozás alapítója. Földmérő és földrendező mérnökként végeztem a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai karán, majd a Szegedi Tudományegyetm Természettudományi és Informatikai Karán Geográfus mesterszakon szereztem diplomát. Tanulmányaim során kiemelten foglalkoztam térinformatikával és távérzékeléssel, az utóbbi terület jelenleg is meghatározó számomra. Ezen szakterület képviselőit egyesítő Légi Térképészeti és Távérzékelési Egyesület alapító tagja vagyok.

Ismerem az ügyfelek problémáit és azon vagyok, hogy segítsem és megkönnyítsem a földmérési ügyeik intézését.

A hagyományosnak számító kataszteri földmérési és mérnökgeodéziai feladatokon túl egyéni igényekre szabott térinformatikai megoldások is részét képezik a szolgáltatásainknak. Egyik legfontosabb fejlesztésünk a Pixair Projekt, melynek keretein belül a pilóta nélküli légieszközök adta lehetőségeket használjuk fel a gyors és nagytömegű téradat-gyűjtésre.

Számtalan olyan helyzet adódhat, amikor földmérőre van szükség. Ha egy megbízható és  rugalmas partnerre van szüksége, keressen bizalommal!

Elérhetőségek